Afrekenen

Stap voor stap lijst

📺 POS

Bij afrekenen kies je een betaalmethode waarmee de gast gaat afrekenen. Nu gaat de software ervan uit dat het gehele bedrag afgerekend wordt. Als er een deelbetaling plaats moet vinden, toets je eerst het bedrag in (bijvoorbeeld €10,00) en klik je daarna op de gewenste betaalmethode.

Bij een meerwaarde komt het wisselgeld in beeld te staan.

📱Handheld

Open de tafel die je wilt afrekenen en druk in de blauwe balk op het Euroteken. Nu kom je in het afrekenscherm. Hier kom je ook als je het totaalbedrag langer ingedrukt houdt. Kies de gewenste betaalmethode, en klik op het vinkje boven in scherm. Nu gaat de software ervan uit dat het gehele bedrag afgerekend wordt. Als er een deelbetaling plaats moet vinden, toets je eerst het bedrag in (bijvoorbeeld €10,00) en klik je daarna op de gewenste betaalmethode, totdat de gehele bon afgerond is.

Bij een meerwaarde komt het wisselgeld in beeld te staan. Bij een betaalmethode waar geen andere actie meer nodig is, kun je ook de betaalwijze langer ingedrukt houden, zodat het klikken op het vinkje niet meer nodig is.