Splitsen/Verhuizen

Stap voor stap lijst

Open eerst de tafel die u wilt verhuizen, druk daarna op functieknop

Splits/verhuizen.’ u krijgt een nieuw scherm.

Wanneer u direct op ‘Verplaats order ́ drukt, kunt u de order verplaatsen naar een andere tafel. Eerst ziet u de tafels van dezelfde wijk, maar u kunt ook naar een andere wijk verhuizen, linksonder het pijltje zodat je naar een andere wijk kan gaan en daar de juiste tafel kan kiezen.. selecteer de tafel en bevestig dit met OK.

Als u langer op een tafel drukt krijgt u een ander scherm, met daarin opties verplaatsen van order. Kies order verplaatsen, in dezelfde wijk een tafel waar de deze verhuist moet worden, of anders linksonder het pijltje zodat je naar een andere wijk kan gaan en daar de juiste tafel kan kiezen

Om order gesplitst/gedeeltelijk verhuizen opent u desbetreffende tafel

Door het selecteren van artikelen en “verplaats order” in te drukken krijgt u de keuze om de tafel te selecteren waarnaar verhuisd moet worden. Eerst ziet u de tafels van dezelfde wijk, maar u kunt ook naar een andere wijk verhuizen.

Order gesplitst afrekenen

Wanneer u de order gesplitst wilt afrekenen kunt u de artikelen selecteren en hierna op de betaalwijze drukken. De order aan de rechterzijde zal dan afgerekend worden.

Order splitsen binnen dezelfde tafel

Om de order te splitsen maar wel op dezelfde tafel moet blijven kunt u de artikelen selecteren en hierna drukt u op ‘Order splitsen’. Er wordt nu een 2e order op dezelfde tafel gemaakt.

Orders samenvoegen

Wanneer u meerdere wilt samenvoegen tot één order drukt u op de knop ‘Voeg samen’ hierna kunt u aangeven welke tafels u wilt samenvoegen.

Als u langer op een tafel drukt krijgt u een ander scherm, met daarin optie samenvoegen orders. Met samenvoegen gaat dit op dezelfde manier, of op dezelfde tafel orders samen voegen, klik op OK, anders selectie van tafels die samengevoegd moeten worden.