QR-codes aanmaken

Julia Le Bijgewerkt door Julia Le

Stap voor stap lijst

QR-codes aanmaken

Vanuit de booq Backoffice kun je direct QR-codes genereren die op tafels, stoelen of andere salespoints kunnen worden gebruikt, in combinatie met booq QR-bestellen. Naast het genereren van codes is het tevens mogelijk om een document te exporteren waarmee eenvoudig QR-drukwerk kan worden gegenereerd.

Wanneer booq QR-bestellen is geactiveerd zie je aan de linkerkant het self-service menu. Klik onder dit menu op de categorie 'QR-codes'.

Klik vervolgens op de button 'QR-codes toevoegen', rechtsboven in beeld om nieuwe codes toe te voegen. Allereerst selecteer je het juiste verkoopkanaal. Vervolgens selecteer je een volledige wijk, óf specifieke salespoints waarvoor de QR-codes gemaakt moeten worden. Aansluitend klik je op de button 'QR-code toevoegen'.