Rapportage diensten

Stap voor stap lijst

Dit onderdeel heet 'Dienstbeheer' in de backoffice.

Onder 'financiën' vind je 'Dienstbeheer'. Door een specifieke dag te selecteren kun je de omzet opvragen van één of meerdere medewerkers of van de gehele dag. Via menu Overzichten kun je naar Dagrapport geldladediensten om de geselecteerde dag op te vragen. Dit rapport geeft het overzicht van alle verkochte artikelen, afrekentoetsen, btw en de korting. De overige dagrapporten zoals 'Attenties' geven de bijzonderheden weer zoals korting, representatie en verhuizingen. 'Dagoverzicht orders' is het logbestand van de kassa, alles wat er gedaan is die dag.

Om één of meerdere medewerkers te selecteren, selecteer je de geldlade van de betreffende medewerker, met de CTRL-toets eventueel nog een tweede medewerker, en ga je bij overzichten naar dienstrapport. Dan krijg je het rapport van de geselecteerde medewerkers.