PIN-terminals

Stap voor stap lijst

Linksboven is het hamburgermenu zichtbaar. Als je op dit hamburgermenu klikt, verschijnt er een lijst met features, waaronder ‘Pin terminals.

Wanneer je werkt met geïntegreerde pinapparaten, is iedere kassa 1-op-1 gekoppeld aan een pinapparaat. Wanneer de pin echter buiten gebruik is, kun je via ‘PIN-terminals’ een andere pin kiezen.

Bij standaard zie je het ‘eigen’ pinapparaat staan en onder de streep kan een van de overige pinapparaten geselecteerd worden. Dit is een tijdelijke toewijzing totdat de medewerker uitlogt.