Omzetrapport

In deze zelfstudie laten we je zien hoe je verkooprapporten maakt en exporteert

Stap voor stap lijst

Via Financiën > Omzetrapport zijn de artikelen en omzetgroepen op te vragen van een te selecteren dag of periode. Voor 'Deze maand' is automatisch de gehele maand geselecteerd.

Druk rechts op Genereren en je ziet alle artikelen en groepen verschijnen welke die maand verkocht zijn.

Door op de datum te klikken kun je ook een eigen periode selecteren.

Selecteer de Vanaf datum direct gevolgd door de tot en met datum.

Hier zie je de datum ingevuld en druk weer op Genereren om het scherm te verversen.

De gegenereerde gegevens kun je downloaden als PDF-, CSV- of XLS-bestand. Buiten het artikelenrapport kan er ook gekozen worden voor de omzetgroepen, artikelgroepen en prijslijn.