Orders

📺 Bekijk de video van de tutorial

Stap voor stap lijst

Via 'Financiën > Orders' kun je alle orders van de geselecteerde dag of periode bekijken.

Selecteer hierbij eerst het filiaal, gevolgd door de gewenste datum. Selecteer een datum 'vanaf', direct gevolgd door ‘tot en met datum.

Alle orders verschijnen direct in beeld en door op een order te klikken verschijnt deze aan de rechterkant in beeld.Je kunt rechtsboven bij 'filter' ook een filter instellen om de zoekopdracht te verfijnen.