Artikel zoeken/filteren

In dit artikel laten we je zien hoe je producten kunt vinden met de zoek- en filterfunctie

Stap voor stap lijst

Zoeken

Binnen booq heb je de mogelijkheid om te zoeken op een artikel. Ga hiervoor naar Artikelen.

• Indien je een artikel wilt zoeken, kun je in het veld typ om te zoeken de naam of een gedeelte hiervan van het artikel invoeren, gevolgd door enter.
  • Hierna worden alle artikelen weergegeven die aan de zoekcriteria voldoen.

Je kunt ook specifiek zoeken op een artikel binnen een artikelgroep.

• Druk bij Artikelgroep op alle.
  • Druk op het pijltje naar beneden van de categorie om de onderliggende groepen weer te geven.
  • Selecteer de groepen waarbinnen je wilt filteren en alleen de artikelen in die productgroep worden dan getoond.
Filter

Wanneer je een bepaalde prijs/btw, naam, artikelgroepen en/of omzetgroepen wilt filteren, is dit mogelijk via Filter artikelen.

• Klik rechtsboven op Filter.
  • Je kunt meerdere filters tegelijk gebruiken.
  • Vul de criteria in waarop je wilt filteren.
  • Klik rechtsonder op Toepassen Filters

Hierna zullen alle artikelen die aan de criteria voldoen worden weergegeven.

Indien je filters heb ingesteld en deze wilt wissen klik je naast het filter op het kruisje of om het filter te wissen, of rechtsboven op Filter en vervolgens rechtsonder op Alle filters wissen