Dienstbeheer

Stap voor stap lijst

Linksboven is het hamburgermenu zichtbaar. Als je op dit hamburgermenu klikt, verschijnt er een lijst met features, waaronder ‘Dienstbeheer’.

Wanneer een medewerker zich aanmeldt op het kassasysteem, start een dienst door een geldlade of portefeuille te kiezen. Alle diensten worden dagelijks automatisch gesloten, maar het is ook mogelijk om diensten handmatig te sluiten. Wanneer je met meerdere geldlades werkt, kun je door de dienst te sluiten ook een nul-telling laten beginnen voor de betreffende geldlade.