Tafel openen

Stap voor stap lijst

Het openen van een tafel kan op drie manieren:

Raster

Allereerst vanuit het raster. Vanuit het raster kies je eerst de juiste wijk/faciliteit en vervolgens het tafelnummer. Daarna kun je de bestelling invoeren.

Tafelplattegrond

De tweede manier is om vanuit de tafelplattegrond te openen, door vanuit het raster in de blauwe balk op het locatie-icoon te klikken. In de plattegrond kies je een tafelnummer en voer je de bestelling in.

Tafel invoerscherm

De laatste manier is via het ‘Tafel invoerscherm’. Deze krijg je door vanaf de rechterkant van het scherm naar links te swipen. Je vult het tafelnummer in en klikt op 'ok'. De gewenste tafel zal nu openen.