Zoek order

Stap voor stap lijst

Linksboven is het hamburgermenu zichtbaar. Als je op dit hamburgermenu klikt, verschijnt er een lijst met features, waaronder ‘Zoek order.

Via ‘Zoek order kun je zowel orders zoeken die op dit moment open staan, als gesloten, afgerekende orders. Hierbij kun je bijvoorbeeld zien welke medewerker welke handelingen heeft verricht, kun je een kopie van de rekening afdrukken of de gesloten orders heropenen.

Er zijn verschillende zoekfilters mogelijk: een datum of datumreeks, de status van de order (open, gesloten of beide), tafelnummer, gebruiker, klantnaam, betaalmethode of het totaalbedrag van de order.

Wanneer je op een order klikt, krijgt je een overzicht van de bon. Door naar links of rechts te swipen kun je door de orders heen bladeren. Het groene rondje met de drie puntjes toont een menu met verschillende mogelijkheden:

1. Open order: om een order die openstaat te openen.
  2. Print: om de rekening of tussenrekening af te drukken met de bonprinter.
  3. Print op….: om de rekening te printen met een printer naar keuze.

Bij gesloten orders heb je via het groene rondje met de 3 puntjes ook de mogelijkheid om de rekening te heropenen, deze optie heet ‘Rekening retour’. Dit is alleen op de huidige dag mogelijk wanneer de kassa nog niet op Z (nul) is gesteld. Dit is ook niet mogelijk bij betalingen voldaan via pin.