Print rapport

Stap voor stap lijst

Linksboven is het hamburgermenu zichtbaar. Als je op dit hamburgermenu klikt, verschijnt er een lijst met features, waaronder ‘Print rapport’.

Binnen de booq-app zijn verschillende rapporten beschikbaar die vanuit de app op de rekeningprinter afgedrukt kunnen worden.

• Het ‘Voorraad rapport’ print een overzicht van de artikelen waarop voorraad is ingesteld met actuele voorraden.
  • Het ‘Eigen dienst rapport’ print een overzicht van de omzet van de aangemelde medewerker.
  • Het ‘Alle diensten rapport’ print een overzicht van de omzet per medewerker en een totaal.
  • Het ‘Kastransactie rapport’ print een overzicht van alle kastransacties zoals in/uit kas.
  • De 'Attentielijst dienst' print een overzicht van alle bijzonderheden tijdens een dienst, zoals het verwijderen van artikelen door de aangemelde medewerker.
  • De 'Dagoverzicht attenties' print een overzicht van alle bijzonderheden van alle diensten per medewerker.
  • Het ‘Artikelrapport’ print een overzicht van alle verkochte artikelen.
  • En het ‘Omzetgroepen rapport’ print een overzicht van de omzet per groep.