Meertaligheid instellen

Stap voor stap lijst

Klik in het hoofdmenu van de booq Backoffice onder de groep Self-service’, op de categorie Verkoopkanalen’. Klik aansluitend op het potloodicoon naast het filiaal. In het tabblad ‘Algemeen’ zie je nu ‘Taalinstellingen’ staan.

Middels de taalinstellingen is het mogelijk om dynamische teksten in de QR-bestelsite aan te passen naar wens. Deze dynamische teksten zijn bijvoorbeeld de teksten rondom artikelinformatie. Statische teksten zijn bijvoorbeeld teksten op knoppen, deze zijn niet aanpasbaar.

In het dropdown-menu naast het woord ‘Taal’, kun je selecteren welke talen beschikbaar zijn voor jouw gast om uit te kiezen.

Let op:

Talen die hier geselecteerd worden zijn ook per direct zichtbaar voor de gast. Zorg daarom dat de vertalingen juist en volledig zijn ingegeven.

Bij de optie ‘Standaard taal’ selecteer je in welke taal de QR-bestelsite standaard opstart wanneer de gast de QR-code heeft gescand. Klik vervolgens op ‘Opslaan’.