App installeren

Scroll naar beneden om te bekijken hoe je de app moet installeren op een iOS (Apple) device

Voor Android

📱 Bekijk de video van de tutorial (Handheld)

Stap voor stap lijst

Voor installatie van de booq-app op een Android-device volg je dit stappenplan:

• Maak verbinding met het wifi-netwerk waar booq POS op draait.
  • Typ in de browser het ip-adres van je server in en typ erachter :8080/booq/app. Laad de pagina.

Het IP-adres kun je vinden in één van de andere booq-apps via de knop ‘Instellingen’. Mocht je deze niet kunnen vinden, of heb je geen andere booq-apps draaien, bel dan de booq Servicedesk. Zij kunnen je van het juiste IP-adres voorzien.

• Mocht je een beveiligingsmelding ontvangen, dan kun je via OK verder klikken.
  • De app wordt nu gedownload.
  • Klik op het bestand dat gedownload is.
  • Klik op Install.
  • Kies Open.

De app is nu geïnstalleerd.

🎓 Stap-voor-stap instructies

Voor iOS (Apple)

📱 Bekijk de video van de tutorial (Handheld)

Stap voor stap lijst

Voor installatie van de booq-app op een Apple-toestel volgt u dit stappenplan:

• Open de App Store en zoek op booq POS
  • Druk rechtsboven op installeren
  • Druk vervolgens op Open

De app is nu geïnstalleerd.