Geldlades beheren

Stap voor stap lijst

Standaard wordt het booq-systeem voorzien van één geldlade. Wanneer je geen geldlade gebruikt is het niet mogelijk om vanuit de app te zien hoeveel één bediende heeft omgezet; alle omzet zal bij elkaar opgeteld worden. Je kunt eventueel meerdere geldlades aanmaken.

Om een geldlade toe te voegen druk je rechtsboven op +Geldlades toevoegen

1. Naam: voer een naam in van de geldlade.
  2. Meerdere diensten toegestaan: indien meerdere gebruikers de geldlade mogen gebruiken.
  3. Zichtbaar in app: bepaal of de geldlade zichtbaar is.
  4. Sorteer volgorde: bepaal de volgorde van weergave in de app.
  5. Klik vervolgens rechtsonder op opslaan en de geldlade is gemaakt.