Inlogscherm

Stap voor stap lijst

Klik vanuit Instellingen’ op ‘Inlogscherm. Via ‘Inlogscherm’ kun je instellingen met betrekking tot het inloggen wijzigen.

• Via ‘Automatisch inloggen’ zal de app automatisch inloggen met een medewerkerscode die in de Backoffice is gedefinieerd.
  • Via ‘Automatische uitlog methode’ kun je bepalen of de medewerker altijd automatisch uitlogt na het sluiten van een order of dat het device de instellingen van de backoffice moet volgen. ‘Automatische uitlog vertraging’ is in te stellen in seconden door het bolletje op de lijn te verslepen. Hierdoor wordt er niet direct uitgelegd, maar heeft een medewerker nog een x aantal seconden om nog een nieuwe order te openen.
  • Bij 'Uitloggen bij inactiviteit’ kun je het aantal minuten instellen waarbij de kassa zich automatisch uitlogt wanneer deze niet gebruikt wordt. ‘Uitloggen bij inactiviteit’ is in te stellen in seconden door het bolletje op de lijn te verslepen.