Hoe u een bestelling kunt annuleren met redenering in het Dashboard

Wij laten u zien hoe u gemotiveerd een bestelling kunt annuleren in het Dashboard

Stapsgewijze instructies

1. Log in op uw DISH Order besteldashboard .
  2. Klik op het submenu Order onder Sales .
  3. Klik op de huidige status van uw gewenste bestelling en selecteer vervolgens Annuleren led .
  4. Er verschijnt een nieuw venster waarin u de reden van de annulering kunt invoeren, evenals het annuleringsbericht voor de klant.
  5. Annuleren de betaling door op de huidige betalingsstatus te klikken.

🎓 Download PDF

Hoe hebben we het gedaan?

Hoe online betaalmethoden integreren

Hoe u uw locatie kunt bewerken