POS-apparaten beheren

Stap voor stap lijst

Elk device dat je aanmeldt op het systeem wordt vermeld bij POS-apparaten. Je kunt per device specifieke instellingen bepalen.

Om een POS-apparaat te wijzigen, druk je op het potloodicoon naast het betreffende POS-apparaat. Hierna kom je in het scherm om het POS-apparaat te wijzigen.

1. Naam: naam van het POS-apparaat
  2. Bonprinter: naam van de rekeningprinter die aan het POS-apparaat is gekoppeld.
  3. Gekoppelde PIN: het standaard pinapparaat dat gekoppeld is aan dit device.
  4. Ladesignaal onderdrukken: hiermee gaat de lade niet open als je op contant drukt op dit apparaat
  5. Standplaats: in welke faciliteit dit device automatisch zal starten.
  6. Betaalmethodemenu: geeft aan welke betaalmethode je kunt zien.
  7. Autoinlog Gebruiker: dat betekent welke gebruiker wordt gebruikt om standaard mee in te loggen op dit device.
  8. Aan de linkerkant van het tablad zie je tot welke plattegronden het POS-apparaat toegang heeft, deze kun je hier ook aanvinken.