Hoe kan ik mijn wachtwoord op dish.co wijzigen?

Marina Mattos Bijgewerkt door Marina Mattos

In deze tutorial laten we u zien hoe u uw wachtwoord op dish.co kunt wijzigen.

In onze kennisbank vindt u veel opties voor het volgen van onze handleidingen. Hieronder kunt u onze interactieve stapsgewijze demonstratie gebruiken of zelfs onze gedetailleerde instructies verderop in het bericht lezen.

Interactieve tutorial

Instructies

Wijzig uw wachtwoord op DISH :

1. Open uw DISH -dashboard
  2. Klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van het dashboard
  3. Klik vervolgens op Accounts & Instellingen
  4. De volgende stap is om op Wachtwoord wijzigen te klikken

U bevindt zich nu in de instellingen van uw wachtwoord

1. Vul eerst uw huidige wachtwoord in
  2. Nu is het tijd om uw nieuwe wachtwoord te typen
  3. Bevestig ten slotte uw nieuwe wachtwoord door het nogmaals in het laatste tekstveld te typen
  4. Dat is het! Uw wachtwoord is geüpdatet

🎓 Downloadbare pdf

Wij willen jouw feedback