Hoe krijg ik toegang tot het dashboard van mijn tools via mijn mobiele apparaat?

Marina Mattos Bijgewerkt door Marina Mattos

In dit artikel laten we zien hoe u met uw mobiele apparaat toegang krijgt tot het dashboard van uw tools.

Stap voor stap

1. Open de DISH mobiele app op uw apparaat.
  2. U bevindt zich nu in het dashboard van uw bedrijf. Hier heeft u toegang tot elk gereedschap door het bijbehorende pijlpictogram naast de naam van het gewenste gereedschap te gebruiken.
  3. U wordt doorgestuurd naar het dashboard van de tool dat u hebt geselecteerd.
  4. Dat is het! U heeft toegang gekregen tot het dashboard van mijn tool .

Als je wilt, bekijk dan onze interactieve tutorial:

🕹️ Interactieve tutorial

🎓 Download PDF

Wij willen uw feedback