Ik heb mijn abonnement opgezegd, maar de Facebook-knop verschijnt nog steeds op mijn Facebook- en Instagram-pagina. Hoe deactiveer ik dit?

Joshua Detjen Bijgewerkt door Joshua Detjen

Wanneer u uw abonnement opzegt terwijl Reserveren met Facebook of Reserveren met Instagram nog actief is, verschijnt de reserveerknop nog steeds op uw Facebook- of Instagram-pagina.

Om deze uit te schakelen, moet u naar de Facebook-pagina gaan waar u de knop wilt deactiveren.

Om uw verbinding te verbreken:
  1. Klik rechtsboven op Facebook op je profielfoto .
  2. Selecteer Meta Business Suite.
  3. Selecteer Instellingen .
  4. Selecteer Integraties.
  5. Klik op Verbonden apps.
  6. Selecteer Mozrest.
  7. Klik op App verwijderen.
Dat is het! Hiermee wordt je verbinding voor zowel Facebook als Instagram verwijderd.

Hoe hebben we het gedaan?

Ik heb Reserveren via Instagram geactiveerd, maar ik zie de 'Reserveerknop' niet op mijn Instagram-bedrijfsprofiel.

Ik kan Reserveren met Facebook of Instagram niet activeren, omdat er staat "Je account is momenteel beperkt". Hoe kan ik dit oplossen?