Hoe beheer ik mijn bestellingen zonder de bestelterminal te gebruiken?

Diaa Elhimdi Bijgewerkt door Diaa Elhimdi

In dit artikel laten wij u zien hoe u uw bestellingen kunt beheren zonder gebruik te maken van de bestelterminal

Misschien werkt uw bestelterminal niet goed, is de batterij leeg of heeft u er op dit moment eenvoudigweg geen toegang toe maar wilt u wel uw binnenkomende bestellingen beheren. Om dit te doen, moet u naar het DISH Order-dashboard gaan. Van daaruit kunt u uw bestellingen weer correct beheren.

Instructies

Om toegang te krijgen tot uw bestelling in het DISH Order-dashboard, volgt u deze stappen:

1. Log in op uw dish.co-account
  2. Selecteer de DISH Order-tool van uw etablissement
  3. Klik op Open Tool om toegang te krijgen tot het dashboard
  4. Ga vanaf daar naar VERKOPEN en selecteer Bestellingen
  5. U heeft dan een overzicht van uw lopende bestellingen en kunt deze beheren
Als u wilt weten hoe u uw bestellingen kunt beheren, raadpleeg dan de volgende artikelen: Hoe u uw bestellingen kunt beheren, Hoe u een bestelling kunt annuleren met redenering in het beheerdersdashboard

🎓 Stapsgewijze instructies

Wij willen uw feedback