Uiterlijk personaliseren

In dit artikel laten we zien hoe je het uiterlijk van de zelfbedieningswinkel kunt aanpassen (QR-code bestellen)

Stap voor stap lijst

Het is mogelijk om het uiterlijk van de QR-bestelsite aan te passen naar jouw huisstijl.Klik in het hoofdmenu van de booq Backoffice onder de groep Self-service’, op de categorie verkoopkanalen’. Klik aansluitend op het potloodicoon naast het filiaal en kies vervolgens in het menu dat verschijnt het tabblad ‘uiterlijk’.

Kleuren

Onder de categorie ‘kleuren kun je een primaire- en secundaire kleur kiezen uit het kleurenpallet. Wanneer je bekend bent met de zogenoemde Hex-code van je huisstijl-kleuren, kun je deze hier invullen. Indien je handmatig een kleur wilt selecteren klik je op het gekleurde bolletje achter de Hex-code.

Standaard product overzicht

Onder de categorie ‘Standaard product overzicht’ kun je switchen tussen een zogenoemde ‘grid view of list view. De keuze die je hier maakt zal bepalen welke opmaak de gast standaard te zien krijgt. Op de QR-bestelsite kan de gast echter wel zelf switchen tussen beide weergaves. De 'grid viewgeeft artikelen weer in tegelvorm, naast én onder elkaar. 'List view' maakt een opsomming van de artikelen onder elkaar.

Logo

De categorie ‘logo’ maakt het mogelijk een eigen logo toe te voegen aan de QR-bestelsite. Zoals weergegeven zijn er bepaalde restricties die te maken hebben met de grootte óf bestandstype.Een logo toevoegen doe je door de afbeelding in het vakje ‘logo’ te slepen of door op het woord ‘browse’ te klikken.

Afbeeldingen

In de categorie ‘afbeeldingen’ is het mogelijk om afbeeldingen in enkele schermen aan te passen. De welkomstafbeelding wordt weergegeven op het startscherm van de QR-bestelsite. De afbeeldingen ‘betaling geslaagd’ en ‘betaling mislukt’ worden weergegeven na de (poging tot) betaling.

Indien er hier geen afbeeldingen geselecteerd worden, worden de standaardafbeeldingen van de booq QR-site getoond.

Zoals weergegeven zijn er bepaalde restricties die te maken hebben met de grootte óf bestandstype.

Een artikel toevoegen doe je door de afbeelding in het juiste vak te slepen of door op het woord ‘browse’ te klikken.