Aanleveren van QR-codes

Video vanaf 1.05 minuten

Stap voor stap lijst

QR-codes exporteren (voor drukwerk)

In je scherm zie je nu voor welke salespoints er QL-codes zijn aangemaakt. Je selecteert nu de salespoints waarvoor je QR-drukwerk wilt maken door het vakje vooraan de regel te selecteren en klikt dan op de button 'downloaden'.

Voor het aanleveren van het juiste bestand in verband met QR-drukwerk, selecteer je de optie 'download CSV'. Het geëxporteerde document dient als input voor je QR-drukwerk.

Wanneer je kiest voor de optie 'download PDF' wordt er direct een bruikbare QR-code geëxporteerd, die naar wens af te drukken is.

Let op! Er wordt alleen van de geselecteerde zichtbare items een export gemaakt.