Blokkenweergave

Stap voor stap lijst

Indien je geen tafelplattegrond gebruikt, krijg je standaard de blokkenweergave. Ook hier zullen tafels van kleur wijzigen wanneer ze langer openstaan dan de vooraf gedefinieerde tijd.

Het klok-icoon geeft de tijd aan dat een tafel geen nieuwe order heeft ontvangen.

Wanneer de tafel meerdere gangen heeft, kun je aangeven in welke gang de tafel zich bevindt. Dit wordt weergeven met het ‘cloche’-icoon. Het eerste nummer staat voor de huidige gang, en het tweede nummer voor het totaal aantal gangen. Met het bon-icoon wordt aangegeven hoeveel orders er actief zijn. Als er meerdere orders actief zijn, zal de software vragen welke je wilt openen.

Wanneer je een bezette tafel lang indrukt krijg je verschillende opties:

• naar het orderoverzicht gaan
  • een nieuwe order toevoegen
  • betalen
  • de tafel verhuizen
  • tafels samenvoegen
  • een oude rekening herafdrukken
  • aangeven dat je een tafel hebt bezocht
  • een gang uitvragen

Wanneer je een lege tafel lang indrukt, krijg je twee opties:

• een nieuwe order starten
  • of een oude bon van deze tafel herafdrukken

Deze features worden uitgelegd bij Tafelfuncties.

Je kunt open orders weergeven door in de blauwe balk op de knop ‘Open orders’ te klikken of door naar rechts te swipen. Standaard worden alle orders weergegeven in de wijk waarin je de feature selecteert.

Wanneer je teruggaat naar het overzicht van de wijken zal je alle orders zien dat openstaat.