Betaalscherm

Stap voor stap lijst

Klik op Instellingen > Betaalscherm. Hier kun je de instellingen wijzigen met betrekking tot het afrekenen.

• Via ‘Kolommen betaalmethoden kun je het aantal kolommen instellen voor de betaalmethoden welke in het betaalscherm getoond worden.
  • Via ‘Formaat lettertype betaalmethode is de lettergrootte van de betaalmethodes in te stellen.
  • Via ‘Na ordersplitsing ga naar’ kies je wat het moet gebeuren nadat een order gesplitst is. Met Order keert de app terug naar de order zodat je de rest van de order kunt afrekenen of splitsen. Met Faciliteiten lijst’ keert de app terug naar het faciliteitenscherm.
  • Via ‘Ga terug naar faciliteitenscherm is aan te zetten dat je na directe verkoop terugkeert naar het faciliteitenscherm in plaats van in directe verkoop te blijven.