Productiefaciliteiten

Stap voor stap lijst

Binnen booq wordt gewerkt met productiefaciliteiten. Hiermee wordt bepaald op welke printer of scherm het artikel moet worden weergeven of afgedrukt.

Het is mogelijk om productiebonnen per wijk op een andere printer of scherm te laten weergeven of afdrukken. Ook kan booq artikelen combineren waardoor bepaalde combinaties op een specifieke printer worden geprint.

Deze instellingen worden in samenspraak bij de levering van het systeem ingesteld. Indien je dingen wilt wijzigingen in de aansturing van de productiebonnen, neem dan contact op met de booq servicedesk.